در جلسه امروز شورای شهر ضمن بررسی لایحه ترک تشریفات برای تسهیل در ترمیم نوارهای حفاری شبکه فاضلاب شهری اهواز، اعضای شورا از استفاده مکرر شهرداری از ترک تشریفات انتقاد کرده و خواستار کاهش این موارد شدند.
غلامرضا شانهسازان رئیس کمیسیون حقوقی و املاک شورای شهر اهواز در خصوص لایحه ترک تشریفات برای تسهیل در ترمیم نوارهای حفاری شبکه فاضلاب شهری اهواز اظهار کرد: نباید هر موضوعی سریع به سمت ترک تشریفات بیاید. ترک تشریفات هزینه شهرداری را بالا میبرد بنابراین کار باید در موعد مقرر انجام شود.
وی با بیان اینکه در مدیریت باید حوادث پیشبینی شود، افزود: باید آماری ارائه شود تا ببینیم در یک سال گذشته چه میزان لایحه ترک تشریفات داشتهایم. ترک تشریفات پوئن منفی شورا و شهرداری است نه مثبت.
در ادامه علیمدد هاشمپور رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز گفت: از ابتدای آغاز به کار شورا، مطرح کردیم که به راحتی موضوع ترک تشریفات را انجام نمیدهیم زیرا در این کار شفافیت وجود ندارد.
وی با بیان اینکه سازمان امور عمرانی شهرداری باید به اندازه توان کار بگیرد، افزود: شهرداری کار ترک تشریفات را انجام داده و اکنون میخواهد از شورای شهر مجوز بگیرد در حالی که اگر قرار است شورا با ترک تشریفات موافقت کند باید قبل از انجام کار مجوز گرفته شود بنابراین دوستانی که این کار را کردهاند خودشان پاسخگو باشند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز گفت: چرا شهرداری برای انجام کارها از ماشینآلات استیجاری استفاده نمیکند و موضوع پیمانکار را مطرح میکند؟ بنابراین به دلیل شفافیت نداشتن ترک تشریفات، مخالف این لایحه هستم و پیشنهاد میشود دیگر اعضای شورا نیز به این لایحه رای ندهند.
در ادامه احمد سراج رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز در خصوص این پروژه گفت: در مقطعی در حضور مدیرعامل آبفا در شورای شهر، به ترمیم نشدن نوارهای حفاری در سطح شهر اعتراض کردیم. با توجه به اینکه پیمانکار انتخاب نشده بود، از سوی سازمان امور عمران در مقطعی کارخانجات آسفالت راهاندازی شد تا آسفالت مورد نیاز خود را تامین کند اما این سازمان به منظور تامین مصالح برای زیرسازی کار، از پیمانکار استفاده کرده است.
وی با بیان اینکه سازمان امور عمرانی شهرداری اهواز از این به بعد باید کمتر از پیمانکار دسته ۲ استفاده کند، گفت: در بسیاری از مواقع نیازی به مناقصه ترک تشریفات نیست و میتوان مناقصه محدود داشت اما در شرایط سخت نباید کار متوقف شود و در این راستا سازمان امور عمران از پیمانکار دسته ۲ استفاده کرده است.
به گزارش ایسنا، در ادامه سید محسن موسویزاده دیگر عضو شورای شهر اهواز با موافقت با این لایحه گفت: با توجه به وضعیت اسفبار شهر، به محض ابلاغ مصوبه باید استارت کار زده شود؛ این پروژه نباید در پروسه نبود قیر یا موارد دیگر قرار گیرد و باید سریع کار انجام شود.
وی با اشاره به برگزاری مراسمهای افتتاحیه برای پروژههای مختلف شهری اهواز افزود: با توجه به اینکه شهرداری اهواز نقش یک پیمانکار و واسط را ایفا میکند، نمیپذیرم برای انجام این کار نیز مراسم پروژه افتتاح برگزار شود.
در ادامه پرویز حسینی سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری اهواز گفت: این موضوع به تعامل نداشتن سازمان امور عمرانی برنمیگردد؛ این سازمان دستگاههای مشخصی دارد بنابراین زمانی که تفاهمی با شرکت آبفا منعقد شد، مجبور شدیم این شرکت کار را آغاز کند.
وی افزود: این موضوع به دلیل ناتوانی سازمان نیست و اگر دستگاههای مورد نیاز برای سازمان تامین شود آنقدر توان دارد که تمام آسفالت شهر را انجام دهد.