یک هنرمند تئاتر میگوید: تئاتر میتواند مراحل زندگی و مشکلات را به ما نشان دهد، زنگ هشداری برای اشتباه نکردن در آینده باشد و همچنین به عنوان یک الگوی مناسب در رفتارها و کردارمان ظاهر شود.
هادی بریسم اظهار کرد: اگر تئاتر اندیشههای عصر خود، شیوه زندگی جامعه و فرهنگ خود را انعکاس دهد میتواند در جذب مخاطب موفق عمل کند و فرهنگساز باشد.
او ادامه داد: با اینکه نمایش طنز بیش از هر نوع دیگری از گونههای نمایشی اجرا میشود؛ متأسفانه امروزه مضمون نمایشها بیشتر جنبه تمسخر دارد و در نتیجه تداوم این معضل باعث رویگردانی مخاطبان از تئاتر و تاثیر مخرب و منفی فرهنگی ـ اجتماعی شده است.
وی تصریح کرد: برخی هنرمندان نمایش کمدی را جایگزین طنز کردهاند و این امر قطعاً نادرست است زیرا طنز دارای یک اندیشه بنیادی و اساسی برای رفع مشکلات و معضلات جامعه است و نمایش کمدی فقط جنبه خندیدن و سرگرمی دارد و عملاً چیزی به آگاهی انسان اضافه نمیکند.
بریسم یادآور شد: از دیرباز عملکرد اصلی نمایش طنز بیان جنبههای نامطلوب رفتار بشری، فسادهای اجتماعی و… به شیوهای خندهدار و نیز نقد اصولی بوده است.
وی تاکید کرد: توجه به تئاتر اجتماعی همیشه و در هر دورهای امری لازم است. به دلیل اینکه علاوه بر صحنهای که کارگردان میکوشد داستانی را در قالب یک موضوع اجتماعی جاری سازد با نقد موضوع نمایش میتواند پیشنهاد و راه حلی برای رفع مسایل و معضلات اجتماعی مختلف ارایه دهد.
این هنرمند تئاتر سپس خاطر نشان کرد: با ریشهیابی مشکلات نمایشی، حمایت از گروههای تئاتر، پرهیز از نگاه تجاری، ایجاد سالنهای خوب و با ظرفیت بالا و نیز تبلیغات میتوان مردم را بیشتر با این هنر نمایشی آشنا و بار معنایی و آگاهی بهتری را به مخاطبان تئاتر منتقل کرد.