انتخاب|خوزستان

زمان انتشار مطلب : ۱۴۰۱/۰۸/۲۰ - ۱۰:۰۷ چاپ مطلب   ارسال به دوستان

سردار شاهوارپور:محرومیت‌زدایی را وظیفه خود می‌دانیم

فرمانده سپاه خوزستان گفت: مردم سرمایه اصلی نظام اسلامی هستند و رسیدگی به اقشار ضعیف و محلات کم‌برخوردار را وظیفه خود می‌دانیم. به گزارش انتخاب خوزستان، سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه خوزستان در بازدید از طرح محرومیت‌زدایی، اظهار کرد: مردم سرمایه اصلی نظام اسلامی هستند و همه در هر جایگاهی باید به آحاد مردم به ویژه طبقات […]

فرمانده سپاه خوزستان گفت: مردم سرمایه اصلی نظام اسلامی هستند و رسیدگی به اقشار ضعیف و محلات کم‌برخوردار را وظیفه خود می‌دانیم.

سردار شاهوارپور:محرومیت‌زدایی را وظیفه خود می‌دانیم/ مردم اهواز شایسته خدمات رسانی هستند

به گزارش انتخاب خوزستان، سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه خوزستان در بازدید از طرح محرومیت‌زدایی، اظهار کرد: مردم سرمایه اصلی نظام اسلامی هستند و همه در هر جایگاهی باید به آحاد مردم به ویژه طبقات ضعیف خدمت کنیم.

وی مردم اهواز را شایسته خدمت رسانی دانست و افزود: وقتی مردم راضی بودند و احساس کردند به آنها خدمت می‌شود، حتما نظام بیمه خواهد بود و در برابر دشمنان می‌ایستد.

فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) با اشاره به قرارداد همکاری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و شهرداری، گفت: این قرارداد دو سال قبل امضا شد و با تلاش‌های صورت گرفته، به پیشرفت بالایی در تعدادی از محلات مانند سیاحی، فرهنگیان، مهدیس، منازل علوم پزشکی و مندلی رسیده است و در سایر مناطق کم برخوردار نیز شاهد اجرای آن خواهیم بود.

وی عنوان کرد: زیرسازی و آسفالت معابر نیازمند اتمام پروژه‌های فاضلاب است که هماهنگی‌هایی در این خصوص با شرکت آب و فاضلاب وجود دارد.

فرمانده سپاه خوزستان افزود: در چند نقطه از محلات کم برخوردار پروژه‌های احداث پارک و فضاهای تفریحی شروع شده است؛ همچنین در بسیاری از کوچه‌ها که امکان ورود فنیشر نبود، با بتن ریزی سطح کوچه‌ها همسان سازی شد.

وی گفت: طراحی و برنامه ریزی خوبی وجود دارد و امید می رود با پشتیبانی استانداری، شهرداری و هم افزایی سایر دستگاه‌ها همه معابر محلات کم برخوردار شاهد اجرای این طرح باشد.

سردار شاهوارپور با بیان اینکه محرومیت‌زدایی را وظیفه خود می‌دانیم، ابراز امیدواری کرد با ادامه اجرای این طرح در اهواز، سطح رضایتمندی مردم ارتقا می‌یابد.